Juvé Mollem – Asse-Zellik

Gepubliceerd door admin op

Juvé Mollem en Asse-Zellik slaan de handen in mekaar en verkennen de mogelijkheden om samen 1 grote club te worden.

Beste speler, trainer, medewerker, sponsor en mede-Assenaar,

Met enige trots kondigen wij aan dat Juve Mollem en Asse-Zellik, de twee grootste voetbalverenigingen van Asse, een intentieverklaring hebben ondertekend om samen aan een nieuwe toekomst te bouwen. Samen zullen wij de mogelijkheden onderzoeken om vanaf komend seizoen 2024-2025 één grote en krachtige voetbalclub te vormen.

ACHTERGROND

Juve Mollem (°2014) en Asse-Zellik (°2002) hebben elk een unieke geschiedenis en achtergrond in het voetbal in Asse. Beide verenigingen worden echter geconfronteerd met gelijkaardige uitdagingen (infrastructuur, budget, vrijwilligerswerking, …) die de kwaliteit en duurzaamheid van de clubs bedreigen.

SAMEN STERKER

Na vele aangename en constructieve gesprekken tussen vertegenwoordigers van beide clubs, kwamen we tot een gezamenlijke ambitie: één nieuwe voetbalvereniging binnen de regio Asse.

Missie

“Wij willen een voetbalclub zijn die iedereen, ongeacht niveau, de kans biedt om zich sociaal en sportief te ontwikkelen binnen een leuke, kwalitatieve en veilige omgeving”

Visie

“In Groot-Asse willen we levenslang van voetbal kunnen genieten, waarbij we menselijke en sportieve waarden ontwikkelen en koesteren”

Samen willen Juve Mollem en Asse-Zellik een nieuwe toekomst creëren. Niet alleen om uitdagingen aan te gaan, maar vooral om gezamenlijke kansen te omarmen. We willen samen bouwen aan een duurzame, moderne club die kwalitatief en toegankelijk is voor iedereen in Asse.

In lijn met dit streven blijven we voetballen op de velden van de Waalborre en de Kareel. Deze gedeelde focus onderstreept onze toewijding om diverse mogelijkheden te bieden voor spelers en supporters op beide locaties.

We begrijpen dat verandering vragen kan oproepen maar verzekeren jullie dat deze intentieverklaring voortkomt uit het engagement om het beste van beide clubs te behouden terwijl we samenwerken aan groei en vooruitgang.

In de komende weken en maanden zullen we deze intentieverklaring verder uitwerken en hopelijk zullen snel meer details volgen. We nodigen iedereen uit om deel uit te maken van dit nieuwe project waarin we streven naar een gemeenschap die gebaseerd is op inclusie, kwaliteit en passie voor voetbal.

Samen zullen we geschiedenis schrijven, niet alleen op het veld, maar ook in de harten van iedereen die voetbal omarmt in Asse.

Vanwege de nieuwe bestuursploeg, wensen wij u het allerbeste voor een fantastisch 2024!

Roel BREMS, Paul DEVRIENDT, Frederik FLORU, Jeroen LISON, Roos SEYS, Tim SCHELFHOUT, Kris THIELEMANS, Kevin VERMEULEN, Kristof VERMOESEN, Sam WERMOES

Categorieën: Info