#Creating players

Onze kernwaarden

#CREATING PLAYERS

#3 INTEGRITEIT

Eerlijk en correct t.o.v. elkaar (spelers vs. coach vs staf vs bestuur vs leden). Beslissingen worden in eer en geweten genomen en dit aan de hand van voetbalargumenten. Iedere speler die binnen het team wordt opgenomen, wordt correct a.h.v. dezelfde argumenten beoordeeld. Deze argumenten worden o.a. bepaald door het teambelang en de opleidingsfilosofie van de club.

Juve staat voor opleiding en ontwikkeling. Dit zowel op voetbalvlak als wat gezondheid, lifestyle, school en studies betreft. Ontwikkelen betekent werken aan individuele noden en tekortkomingen en niet altijd resultaat of groepsgericht denken. Een breedmotorische vorming en een toekomstgericht opleidingsplan dienen hun vruchten af te werpen op lange termijn. Dit zowel voor de club als zijn individuele spelers.

#4 MOTIVATIE

Motivatie op training, motivatie op een wedstrijd, motivatie om te helpen, motivatie in het dagelijks functioneren van de club,… Spelers, clubmedewerkers en bestuurders moeten willen groeien en dienen allen de motivatie te hebben om samen te blijven leren, evolueren en werken aan de toekomst.