Onze missie

Onze missie

Als jeugdopleiding wil Juve Mollem, vanuit een sterke professionele begeleiding, jeugdspelers opleiden tot volwassen spelers (postformatie) in een eerste elftal, met als uiteindelijke doel ze daarna te laten doorstromen naar een voor hun geschikt niveau.

Juve Mollem is gestart zonder eerste elftal om duidelijk aan te geven dat opleiding bij ons op de eerste plaats komt. #Creating moments, players, legends!

In deze visie kadert uiteraard voetbalplezier (fun, leeromgeving = creating moments) , opleiding (formation = creating players) om uiteindelijk te komen tot spelers die we klaarmaken om in een eerste elftal te functioneren  (postformatie / competitie = creating legends). Steunend op het mentale, fysieke en lifestyle gegeven willen we totaal voetballers opleiden met respect voor elkaar. De opleiding moet synoniem zijn voor attractief, geïnspireerd, intelligent, dominant en gedurfd voetbal. Steunend op het principe van het brein centraal leren zijn leren, opleiden en samenwerken de kernprincipes van onze club.

Unieke trainingsmethode

Als methode voor de sportieve opleiding hanteert Juvé Mollem de BCL Soccer methode.

3 ondersteunende pijlers

Wij hebben in onze opleiding steeds aandacht voor onze holistische visie waarbij mentale begeleiding, fysieke begeleiding en lifestyle begeleiding een belangrijke rol vervullen.

Mentale pijler

positieve coaching, discipline, mentale weerbaarheid, motivatie

Lifestyle pijler

attitude, hygiëne, gezonde voeding en dranken, beleefdheid 

Fysieke pijler

blessurepreventie, fysieke trainingen, voorbereiding, screening