Nieuwe jeugdtrainers gezocht

trainers gezochtJuvé Mollem is een jeugdproject ontstaan in 2014. Op een paar jaar tijd is dit opleidingsproject uitgegroeid tot een referentie in de regio en wordt het als voorbeeld gezien van de moderne visie op jeugdvoetbal. Om onze groei verder te ondersteunen zijn wij op zoek naar jeugdtrainers.

Unieke aanpak van jeugdvoetbal

Speerpunt van het project is de “totaal”-opleiding, een holistische visie met aandacht voor het totale kind en zijn omgeving.

Sportspecifieke voetbalskills worden aangeleerd door middel van een unieke leermethodiek, namelijk het Brein Centraal Leren (Cogitraining & Senseball).  Hierbij worden trainers en bestuursleden voortdurend opgeleid en bijgestaan door topmensen zoals Michel Bruyninckx, Dirk Gyselinckx, Thomas Caers, Arno Vandenabeele, … .

Naast het sportspecifieke werden ook programma’s opgestart ter bevordering van  gezonde voeding, positieve motivatie en assertiviteit/zelfvertrouwen. Tenslotte heeft de projectleiding ook aandacht besteed aan fysieke begeleiding gericht op loopmotoriek, coördinatie en behendigheid en een proactief blessurepreventie programma opgestart.

Om de technische staf kwaliteitsvol te kunnen verderzetten zijn wij op zoek naar enkele bijkomende trainers met bijzondere interesse voor bovenstaande opleidingselementen.

Wat heeft Juvé Mollem je te bieden als trainer?

  • Professionele omkadering: regelmatige opleiding op gebied van Cogitraining, Senseball, voeding, mentale begeleiding, fysieke begeleiding
  • Moderne en gloednieuwe accommodatie met synthetisch terrein en materiaal naar keuze
  • Een club voor de jeugd. Alle inspanningen worden gemaakt om zowel de trainers als spelers in optimale omstandigheden te laten trainen
  • Een club met visie en een missie op maat van de jeugd
  • Professionele structuur en organisatie
  • Correcte uitbetaling

Interesse? Vul dan dit formulier in. We nemen dan contact met je op om je vrijblijvend meer informatie te geven over onze club.