Sponsor worden


Een positief jeugdproject steunen én de naambekendheid van uw bedrijf vergroten in één vlotte beweging? Dat kan u samen met Juve Mollem, een uniek, positief en specifiek jeugdproject!
Goed besturen en groeien als club vergt middelen. Zonder betrouwbare sponsors en commerciële partners is een efficiënte uitbouw van onze voetbalclub niet mogelijk. Wie als sponsor zijn naam aan onze club verbindt, steunt een nieuw initiatief in de regio dat een trendsetter gaat zijn in de toekomst van goed jeugdbeleid.


Als enige voetbalclub in de regio is ons project uitsluitend gericht naar de jeugd! Sport op niveau van het kind met respect voor zichzelf en anderen! Dit met begeleiding op maat zowel qua voeding, levenshouding, fysisch, mentaal als voetbaltechnisch en tactisch.  Onze club heeft nu al heel wat regionale aandacht van de pers genoten. U kan als sponsor mee aan de wieg staan van een groots en uniek project.


Juve Mollem zal een bruisende club zijn in een bruisende regio. Een club met de ambitie om voorzichtig maar vastberaden te groeien. Groeien, dat kunnen we alleen maar sàmen: de ploeg, de supporters, de medewerkers, het bestuur én onze sponsors, verenigd in één grote Juve-familie. Een sponsor die Juve Mollem steunt, treedt niet gewoon toe tot deze unieke familie, maar krijgt er ook heel wat voor terug: media-aandacht, een groeiende naambekendheid, een dynamische en sportieve uitstraling.


Graag bespreekt onze commerciële cel samen met u op welke manier we het best uw doelstellingen als sponsor kunnen verwezenlijken.
Ontdek de mogelijkheden!
Contacteer commercieel verantwoordelijken Stefaan Heynderickx (0477/31.60.77) of Kristof Vermoesen (0473/60.47.27) of vul onderstaand formulier in.


Businessformulier

Vul onderstaand formulier in en iemand van onze commerciële cel contacteert u spoedig.

[Form id=”13″]